Wednesday, June 15, 2011

selamat hari RABU.. or HUMPday



Haiiii semua... :)
Maybe korang terasa bosan kerana hari-hari ade je ucapan selamat hari ......... actually aku pasang nekad untuk satu minggu full ni, im gonna post the 'selamat hari .......' entry, ok, ade paham...so, to yang rase fade up nak bace u may leave without any hesitation, ok...

As for this wonderful, lovely wednesday, again im quite buzzy dengan bende keduniaan. as i rise from the temporary death, terus g makan cucur udang and tehtarik.. then for today planning(s) first nak hantar barang aus, baju batik, sbb esok dia nak pakai.so aku pun naiklah moto ADS dengan adik pergilah ke SEMESTI..

Tapi biaselah, kite merancang, Allah menentukan. first place after we leave the house is Tabung Haji..bank in duit mama and akak..then baru pergi semesti.

On the way home, anon and adik stop by dekat CIMB Bank untuk aku bukak akaun baru..sepesial untuk JPA kirim duit dekat aku..heee^^..before nie dah bukak Bakn Islam punye akaun, rupenye salah pulak..jpa nak akaun cimb..tulah, misscommuniation punye pasallah nie..

Pastu aku g kedai plastic jap untuk beli bakul bahan mandian and botol air gedabak pemuas nafsu serakah untuk replace botol lama aku yang dah uzur...

...Sayonari old bottle............................................... Welcome newbies...

Now, i officially announce the bottle as a twin...



Thanks to the bright green one for your servis untuk 2 years...service for my bibir and my friend(ss) bibir(ss) yang malas nak bawak botol sendiri g kelas...

Tengah aku cbook cari gambar happy wednesday dekat pak cik google, terjumpe plak sesuatu...and teringin plak nak share...gelaran hari rabu adalah HUMP day.

-klik untuk pembesaran berganda-

Yup, hump day...first-first aku pun tak tahu ape bende nie...sound very pervert.. H.U.M.P .. but actually it like this..rabu is the midday in a week. means after monday and tuesday hard life, weDnesday come, and people search for patners..then thursday and friday they get know each other and saturday they meet each other..so sunday will be the longest night in their 5 days relationship..then come back monday it call DOOMday where the mate left them and start a new life...

Macam nilah lebih kurang.. kalau faham tahniah and kalau yang tak faham tu buat-buat aje paham or google jer sendiri...

Finally, bye...

4 comments:

anah samsudin said...

baru aku tau gelaran HUMPday tu..hoho..thanks for sharing

unknown said...

@ anah samsudin: heeee^^ aku pun baru taw... sharing is good..

:: Into The New World :: said...

haha.. comel betol botol air dye :)

unknown said...

@ :: Into The New World :: hee^^ more water more healthier