Friday, June 17, 2011

bajet GLAMOUROUS... *__*


Assalamualaikum semua peeps and penuntut matrik gopeng...
Mission Impossible III nak post 'selamat hari .......' dah pun berjaya and officially tammat...yang masih belom bace tue boleh klik older post untuk membaca.

Anyway, semalam aku pegi Matrikulasi Gopeng, Perak...
tempat student intake integrasi Gopeng paling banyak epanjang zaman...kire macam tempat second gatheringlah...hahahahahaha
Atas tujuan saje aje nak bergebang, berjumpe and bersuka ria, aku pun calling-callinglah diorang untuk join gathering simple dekat bistro...sonok sangat..sampe aje fadila(h) belanje milo blender..burghhhhh, sejuk anak tekak..

Here, the conferences meet up.



Memula tu sikit aje orang..makin lame makin ramai and paling penting makin meriah...duduk, gebang, gelak, jerit and terlolong buat macam kat umah sendiri..malu sungguh...konfem budak lain kate 'ini gaye budak gopeng???memalukan sungguh.'...hek eleh bajet haramlah orang tu, ape dia ingat dia bukan study dekat gopeng ker...name pun matrik gopeng jugak..pandang bukit yang same jugak..cium taik lembut dari lembu yang same jugak..haaa^^...paham tak, paham tak??

Tulah nak tunggu sampai semua kumpul sekali, macamlah hostel diorang dengan bistro tu macam dari teluk intan ke gopeng..lepas sejam call baru nak tibe..aishhh..melampau yang maha dahsyat ni..



Kalau perati dalam dua gambo nie, memang nampak simpati aje budak Igopeng nie...takde tudung lain ker???asyik2 itam..kat skola dulu itam, and naik matrik pun tudung itam jugak...alamak, tak fashionista langsung.pakailah tudung belit-belit anak ular ker, tudung spender ke, or tudung wardina/wahida ke, and even mawi punyer pun bole...tapi semua nak pakai tudung pin satu tu aje...BORINKKlah.


Hah.!!cubelah try pakai cenggini..baru ade umphhhh.!!! -___-
But yang paling penting : : :


Cukup herdikan dan nasihat pakar tu... ><..heee^^

Jumpe kome smua memang best..banyak bende nak sembang tapi ikbal glabah tu, menyusahkan sungguh..bende lucu pu3 termasuk lubang longkanglah, poster HANNA vote4melah(pastikan ade, gopeng pasti bangga) and banyak lagi...kalau nak sembang memang tak cukup air lio dibuatnye...

Lepak2, kitorang pun bergosip...fulamakkkkkk...dah ade yang ade girl...dok study same2 dalam library gitu..entah dah main suap2 sekali...haaa^^ lawak yang amat...dulu poyos baik anti perempuan nak mampu...dah kuar terus berubah...tulah, i dah cakap, sekarang baru boleh tahu yang mana kaca dan yang mana permata....

Lastly gwed luckzzzzz for exem...4 flat taw, baru ade umphhh...heee^^..
buat zurain, azie and sesape lagi yang tak turun tu...anda nie berlagak,ego sungguh...tunggulah nanti...muke bengis dengan senyuman mesra... :}

j[A]ngA[n] Lup[E] s[O]laT a[N]d se[L]ama[t] ber[P]o[s]E an[D] s[E]lam[a]T [h]ar[i] ray[a].m[A]ap [z]ahir da[n] B[a]t[I]... -___-

1 comment:

admiral said...

ape ni shahnon. edit gmbo smpe hilang muke ak. mane original picture. kasik arrrr.