Sunday, June 12, 2011

~ ~ ~ bOOk MarK ~ ~ ~


-Front view-

-Back view-

Salamatikum and soley-soley peeps-peeps and salam pembeli sekalian.

Dasar asalnya nak buat penanda buku untuk akak, adik, and aus. but tetibe jadi cute sesangatlah pulak.tulah memang pantang kalau tangan kreatif macam aku nie.pegang je sesuatu mesti jadik meletup punyalah..teheee^^...gelak riak..

Anyway saje jer nak kongsi word dekat bOOk MarK aku yang terkini tu..very nice and very memberi pedoman..so feel it..

If we look the meaning literally memang macam quite negative kan...betoi tak??? but let us look from different angle..be CREATIVE, ok... :B

Bile dah siap aku pun bagilah dekat akak, adik and aus..
"cantiklah abang anon buat...lepas nie bolehlah
buat bisnes penanda buku" kata aus...

amboi, baru buat sikit terus nak bisnes gitu...hahah memang lawak sungguh tapi kalau dah rezeki tu memang ade aje dekat mane2 betoi tak...so moh ramai2 kasi order online...heee^^.

4 comments:

aremieroul said...

nak satu..^^

unknown said...

haaaaaa....

satu 2 hinggit..
3 seringgit...

beli beli...silalah beli

ieda CUMA said...

nak jugek!

unknown said...

@ieda CUMA: heee^^ nak boleh tempah..nanti i postkan..