Tuesday, June 21, 2011

note PHYSIC -----> Force & Pressure 1.


Betoi orang kate, bile dah takde kerje macam-macam boleh jadi...

Ade yang pergi melepak -----> tapi aku bukan kaki lepak..nak keluar rumah pun jarang...heee^^, bajet anak daralah kunonnye...

Ade yang tengok anime -----> malangnye aku tak minat anime...borinkk kowt...konfem semakin panjang dia akan meleret-leret + merepek dan merapu itu konfem...even waktu kechik dulu suke berangan..kejap jadi ultroman, kekadang power rangers, and even sailormoon, biaselah nak jadi pahlawan bulan sukitaki ..heee^^'...

Ade yang tengok movie/korea
-----> bukan aku tak nak tengok, tapi masalahnyer semua movie dlm hard disc, vcd,dvd, cd abang mae dah khatam abis dah...ALAMAK, laju sangat abis, cuti banyak agi...=___=


Ade yang suke hang out
-----> aku...nak hang out..aduhhh problem kot...kengkawan menengah aku bukan jiran sebelah rumah..nun jauh duduk kat kedah, kl, kelantan and segala pelusuklah...so macam mane???


So, time aku kemas-kemas buku lame, kunonnye nak anto g kitar semula segala ketas2 bi, bm, sej, addmath, math dll...at least dari buang tong sampah, dapat jugak 70 sen..lepaslah beli rokok udang garam sebatang..heee^^..hacks sebijik nak cover bau...

Astagfirullah, takdelah...sumpah aku tipu..smoke, smoke nie aku tak mainlah...ape kelasss???

Back to intention, aku pun buanglah masa aku bermain peta minda...BORINK-BORINK...heee^^...i buat sepesial untuk candidate spm especially aus...

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


Woot, woot...cantikkan???
Nanti klu anon rajin, anon buat agi yer...kalau ade mase terbuanglah...

2 comments:

NOOR FATIN said...

hehe online aje la. isi masa lapang :P

unknown said...

@ hahahaha....
idea yang menarik..asyik2 onlne memanjang nanti kakak2 aku membebel aje..