Thursday, June 9, 2011

23 days more to BE GONE...tidakk


Entry kali nie maybe akan kelihatan poyos,
overdose kegatalan tambah kejorenan terlampau ok..but jangan risau coz anything still under control.

Yeah!! it is true..23 days to go...not even more or less a minute neither a tiny seco
nd..ok serius tipu..maapkanlah ok kalau tak nanti aku berdosa, masuk neraka..heee^^...

Even lagi more days (23 hari je lagi), i still had not even prepare anything..mentally, phisically and keduniaan. just trying to make a superb blurry image what will i face and dare there??? it is interesting like in I-GOP? macam tipu terpaksa je...or either fun, stress, relax or .........nothing i can expected as i am a 6++ month useless cute handsome man sitting at home...yeah, beside tolong papa and mama, bajet jer, i rather facebooking or blogging...

As time goes by like a wind blew, the melody of the bird
s chirping in the coconut trunk, the rain pour onto the dry, horny land, the sun directly penetrate through the thick cloud to shine my life, the yesterday rutin is the same for today and better for tomorrow... so i keep searching for new thing or maybe my old thing that i had left behind long-long-long time ago.


This is it...except reading men's health edisi kurun ke-16 punyer, yelah nak capai impianku nak perut petak cam mamat cover tulah, i do some sudoku. bajet kunon nak restrength brainlah..nak kasi training siket..takut nanti tetiba kene cultural shock karangkan susah.kesian anak cek mah, gile jadinye " =___= " ...mane taknye semua dah karat-karat...agak-agaknye nak eje re-pero-duck-tion pun tak betoi...heee^^

Tulah, masa berlalu macam nak bagi aku cepat tua aje..sedar-sedar dah nak masuk unibersiti dah..giler ko tak beso lagi???

Everytime teringat masa budak kecik, mesti tersenyum lebar sampai pipi punyer, memang enjoy and nothing to think about.yang tahu main and kalau lapar makan.belajar??? main hantam ajelah.+___+

Look, fearless face like there is nothing gonna happen..right???
But as today, zaman dah kononnye urbanization and globalization, budak-budak pun dah tak reti nak enjoy life..baru umo 4 tahun dah kene masuk tadika..pastu kalau nak main yang tahu PSP, komputer games...kalau setakat nak suruh main tuju kasut ker, roundest ker, popia ker, semua dah tak tahu..kotorlah kene bukak kasut..menyampah..

2 comments:

.izzatzaid. said...

haha zaman kita kecik2 keluar rumah memang tak reti pakai kasut main kejar2 , police n thief , rounders , ice water .. tu zaman kita lah . takde teknologi lagi . komputer pun nak menaip satu2 kena cari huruf . HAHA kan kan kan kan ?

unknown said...

betoi2 tapi skunk nie budk semuadah tak reti main bende bende tue...

bosan asyik2 nak main kene ade komputer, egois and takde muhibah langsung...

EMO pulak..heee^^