Thursday, June 23, 2011

Chaiyok2 unknown <---ni akulah...


-gambar diupload tanpa motip..hanya bazir kuase 2gb berukband-

Baiklah, ini maybe entry paling pendek aku...

Sebab dah cuti terlame sangat, aku pun carik kerja.!!

Chaiyok anon, buat nota fizik untuk aus..skunk nie dah pukul 11.37 malam but im still waking buat note nie...sepesial untuk aus.dalam planning2 nanti nak buat bisnes jual nota nie...heee^^ <---bajet haramlah mamat nie...ingat ade yang nak beli..

Oklah, papepun doakan aku success yer..yang tak tengok note tu lagi [klik sini]..skunk nie baru siap chapter1, 2, 3, dan 4..5 punyer cadang malas..huhuhu...klu ade yang berkenan bole tempah yer... <---sekali lagi bajet ade orang nak beli...

Oh, satu lagi kini blog tambah maju....

नामा साया मोहम्मद शःनों। <---- look, belogsepot dah ade bubuh bahasa tamil..=___=

Sori tipu awal tadi, kate pendek tapi sekali tertaip, perghhhh tak boleh stop kowt..heee^^...anything, gud nite..^.^

1 comment:

NormaLiza Mah said...

honestly saya suka gmbr tu..
ada value tersendiri.. alangkah best kalau dpt rakam gmbr mcm tu..
drop by tgk gmbr n klik2..
sama2 kunjung n klik2..
salam perkenalan. klik2 anda amat saya hargai...
daaaa