Saturday, October 15, 2011

there is always a rainbow after a rain


Helo semua readers-readers yang tegar*bajet giler*...

Huu3x...memanglah sedihkan biler kalah...mane-mane ade orang yang kalah/does not get what they want opkoslah sedih..takkanlah tetibe kalah terus melompat-lompat seronok sebab kalah.and even that happen, there is something wrong to that precise person that absolutely not me...

Tapi tulah as seorang yang masuk bahas berniat untuk belajar and menambah pengalaman..so i think it is not such thing to be so so sad sampai antung diri dalam bilik dan yang same waktu...

Tadi lawan ngan *first* team UIAM yang dahsyat and we loss will little different mark jer...dalam 1 marin cam gitu*tapik sebenarnyer aku pun tak paham bende nie..*#memang terase so eagerly proudlah even kalah. its okkan, kalau dua2 menang nanti sape nak kalah...tak ke gitu???

satu hal lagik me and my team just prepare tak samapi seminggu pun...kire just gune pengalaman lampau aje yang dah almost setahun tinggal...but them dah prepare beberape bulan..plus, ada ura2 kate diorang budak law..kitorang just doktor..kalau lawan pasai tubuh manusia mungkin kami akan menang kowt...hu3x..

Oklah, chow dululah yer...nak dengo final match between USIM and UIAM..

4 comments:

anah samsudin said...

yang penting pengalaman kan :) hehe..ehem , uia tu..*tumpang bangga =P

unknown said...

menyampah, hu3x sedih bebenor rasenyer...baru nak merasa di pentas akhir...tapi tulah for the sake of ilmu kan

rfadz said...

kira bagus la tue..
aku nie pembahas kampung je
ko dh sampai tahap tinggi tue...

M Fizan said...

it's ok.. experience is the best teacher