Wednesday, October 19, 2011

opssss...its SECRET RECIPI

Salam semua readers...

Today i go hang out dengan kengkawan selebrating belated birthday of Abas*aran S. dengan upcoming Yusoff Hamid birthday dekat secret recipi seksyen 18...and well sebab makan dekat tempat orang loaded camgini, mesti ade dia punyer attitude, ok...hee^^''..tapik ade aku kisah...kitoran semua biikin macam tempat nie like our own nenek's store...dengan sesuka hati dan serlambe badak punya bising siap main pukul2 manje...attention, sape yang pukul i tue; it hurt alot ekspecially kat jantung...sakit sangat ok...**sila rawat dengan mcdonald....

Oklah, as we camo in we just order slices2 of cake depend on what kome suke yer...so here it is :---:


We drive here to SR nie by miss aminah mini van and go back to cendana by teksi...takpe miss aminah, its ok, kitorang naik teksi jer...memang kitorang pun yang rela...ehhh, takpe2 jangan sedih....heee3x **jangan marah yer...

So, the taste is totally delicious and marvolous...i taste all even just pay 4.oo jer sbb sharing2...hihihi...jimatlah beb...i think it good for lunch..nak sebut satu2 name dia memang sumpah tak hingat tambah2 yang kaler kuning2 tu...agak pelik namenyer and it tastes quite like kertas kosong macam tue..tapik miss aminha Haha kate it is super delicious...so takpe2 maybe my taste bud tak boleh terima kowt...kan???

Oklah i need to rush to go back to intec sbb malam nie ade majlis penutupan ko-pln yang rasenyer dah setart...bye2...

5 comments:

D-SIM said...

indulgence !

asyraf harun said...

wowww cheese choc..my fav tu~

unknown said...

huhuhu, all memang superb delicious...yeah asyraf harun, cheese choc is wonderful

rfadz said...

wooooooooooooow..
dh lama xmkn secret recipe...
mmeletop la!!!

M Fizan said...

kek lagi... cannot go... haha