Friday, October 21, 2011

ngelabahhhh...

Assalamualakum semua readers tegar...

Tajuk dipilih sebab tetibe teringat syamil syah yang dapat 93% for physic pulak petang yang suam-suam kuku nie...**just teringat ok, does't mean anything yer...

Ok, ekchelli there just few thing left before end of this semesta..first esok ade exam CTIS**sila doakan yer, pastu on monday ade demo speech where i'll teach u how to cook *******...then setartlah study leave before final exam...pritttt, terase macam laju bebenor plak, feeling like baru semalam kenai ucop, abas, afiq, zul and farid...siyes tak bohong.!!tetibe dah nak final...adoyaiiii...

Tapik takpe, it still have time kan..kan3x???nway buku CTIS ade aje kat sebelah aku nie, just menanti masa untuk ditelaah...kalau tak sempat nanti aku rebus and buat air mandian...bajet macam mandi bunga, ok tak???

Papepun doakan aku for tomorrow test, 11.30 yer...tq

4 comments:

rfadz said...

yup..masih ada masa

mengharapkan masa itu tidak akan aku bazir lg

unknown said...

hehehhehe, memang tak bazir pun radin oiii.!!kan kite dah pulun sesama kat PI dulu

Inspector Saahab said...

weh weh weh. hehe geng bebeh!

unknown said...

@inspector sahab : ha3x...dimana ada kemahuan disitu ada jalan