Friday, October 14, 2011

c-ronoknyerrr...thank ALLAH...

.
Assalamualaikum semua peminat-peminat serkalian...

Ehemmmm2x.!!!skrg nie perasaan memang terasa over-rated happiness sebab dah abis dah first day of match BAKTI...memang it is such a big relieve and pemuas nafsu serakah sebab after more that 1 yearsss tak bahass, finally aku berbahas semua...arghhhh, it is such like i manage to pursuit my happiness to the fullest...

Even just baru 2 match but memang TERBAIKKK...first match dengan UIAM, with usul "facebook dan tweeter mencemar hidup bermasyarakat."...and u'ollss know what??? we all menang beb..lawan ngan UIAM kowt, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia...not chalang2 ok..woot2, teriak plak...he3x... Second match pulak dengan ASiS...quite tough but still OK and undercontrol...seronok =)

So, hopefullylah we will going to semifinal and directly terus ke final...doakan yer sebab teringin rasenyer nak try bahas atas pentas...teringin sesangat... "Ya Allah, plissss...tolonglah bagi me and my team ke final yer..terima kasih ya Allah."

4 comments:

Love, Disguised said...

bukan main gaya bila nonanone bahas. XD gambate!

unknown said...

eh2...pernah tengok i lawan ker...

nie sape ekk???

Love, Disguised said...

Ala... class rep u la... hehe... dah tengok nonanone bahas thnks to wai wai's phone. XD

unknown said...

oh!!!ha3x malulah kalau macam tue =___=