Tuesday, October 25, 2011

GLOOMY of gutherie highway

Apa kabar semua reader2 sekalian...

Semalam, abis aje kelas pukul 1pm tue aku terus aje balik cendana nak buat preparation untuk terus bertolak pulang ke umah kak zah before sambung journey ke teluk intan my beloved beautiful and sexy hometown...1000x better than shah alam..heee^^...nway tulah aku merancang but Allah is a better perancang...samapi aje cendana, hujan turun memang selebat mungkinlah wacakaplu...so i decide to hold on with my plan.

While waiting for the rain to stop pouring to the surface of shah alam **tetibe terkeluar ayat karangan pelajar A+ plak...back to the story i watch the movie, Cooking Master Boy..interesting story maa...very interesting ok...

So, here the Gutherie story begin...citenyer lebih kurang macam KARAK yer...as you already knowlah kan im going back by travelling with my moto..s0 heading to umah kak zah by bike at 6.15pm is actually not to late, sbb 45 minutes drive, i-Allah bole sampai...but tetibe sampai kat Giant sebelah stadium hujan setart lebat balik...makanya aku terkandas di dalam giant for another 1 hour...adoyaiiii, pity me !!!

So, around 7.45pm camgitu, hujan start to become mild**ayat radin and aku pun teruslah start travelling by my bike...masuk highway gutherin tu aku pun masuklah side moto punyer road and tetibe ------------------

My heart beating so fast, cuaca jadik very cold and there is no other bike accept me...if u ever naik moto ikut laluan moto time malam and alone, u must already have the feeling...time nak masuk terowong and keluar terowong...two different feeling ok..first nak masuk tue takut sesangat kalau tetibe sang DIA dah tunggu didalam, and time kuar tetibe sang DIA menerkam dari atas...very menakutkan and mengecutkan jiwa nan raga....but alhamdulillah everything is ok and promise tak nak drive malam dah pasni...hu3x...janji.

nilah sang DIA im thinking of...

4 comments:

asyraf harun said...

woww ber gloomy gak ya.. I like hehee

unknown said...

hehehe, copy and paste ulah

M Fizan said...

bukan highway karak.. haha

unknown said...

kalau movie karak tapik aku gutherie...seram kowt...u may try drive jugak kat situ memalam..