Sunday, October 9, 2011

i-PROkhas...the best camp ever =)

Assalamualaikum kepada gadis ayu and jejaka sejati semua...

Cuti camne, sonok ker???oklah tadik aku on facebook and suddenly tersedar aku telah ditag saudara zulfitri firdaus gambar2 time di i-prokhas dulu..creditsss to you..even dah dekat sebulan but takpe...so that why lambat update story nie...

Rasenye camp nie dalam 2-3 weeks before kat pusat kegiatan sukan negara, andalas, melaka...naik bas darik cendana kire2 2 marhalah lebih sket untuk sampe...first impression time disuruh pergi tue memang dalam hati nie dah sumpah seranah kate "opkos tak seronok, camp macam nie mesti tak habis2 ceramah yang menidurkan...borinklah." but that words last just afew second as dah samapi sini...dia punyer bilik, perghhh 5star beb...siap ade aircond and water heater lagik tue..memang memberangsangkan...

Lots of activities yang superb best ade...manjat gunung ledang, ceramah yang melucukan annd part yang nangis2 malam keinsafan pun ade jugak...to those yang tak merase lagik tue, pity uolss sebab past nie buat time study leave...


Nak story ape lagik ekk...yup scenery kat sini memang cantik sesangat and suhu dia waktu malam sungguh coldddddssssss...another best thing adalah ketika malam last akan diadakan jamuan besar-besaran cume dato najid jer yang tak turun...ade kambing golek, satay and many-many more yang mengliurkan...sedapppp...

So, cukuplah sampai sini...nak g sambung study*ker sambung tido...* hee3x

3 comments:

asyraf harun said...

hahaaha tau xper mmg best gilerr pun..ehh xtau plak afta this buat time study leave? untung aku batch first heee

unknown said...

tulah...klu tak habis burn study leave....untunglaaaa

rfadz said...

best giler!!!tgk riak2 muka korg..
mgharapkan ada la i-PROKHAS tahun dpn utk aq