Monday, October 24, 2011

my 10 minutes demo speech ; HOT BACHELOR SPAGETTHI

Assalamualaikum dan salam senyuman kebahagian kepada all my readers...

Oklah, this whole day setart with lots of ethuatism and bizziness plus kechelaruan minda...bangun pagi-pagi memang terus tergesa-gesa packing2 barang just like wanna having picnik tepi pantai..but damnly it is not.!! just wanna bring things to make spagetthi for my demo speech...yup incredibling demo speech yang 'alhamdulillahh' terbaik..



Dengan planning asal memang nak masak bagik satu kelas m12 makan tapik tulah, Jpa hanya sponsor kehidupan aku sorang jer...tak terdaya den nak suap satu2 mulut ngan spagetthi nie..heee^^'' .then i just end up buat spegethi satu pinggan aje untuk lecturer...kire macam rasuah dapat markah lebih...ala2 macam spagetthi kangkanglah gamaknyer, tapik takdelah sampai tahap extrimis nasik kangkang camgitu sekala...**apa nie, cakap cam keling pening minum todi.

So, moving on, aku pun masaklah ngan penuh bergaya, siap berkemeja segala, and last2....pufffft...terjadilah spagetthi prego bungkus...rasenyer not bad for my taste bud and it is super delicious...


One bad thing, time nak basuh peralatan di bilik air, aku di*marahi* manja oleh kakak penjaga kamar air, katenyer jangan basuh disitu...alangkah malu nan tersipunyer aku di situ...hu3x...pengajaran : sila jangan basuh benda di kamar air ALM square...kalau tak nanti kene marah...Be ware yekkk =0

8 comments:

anah samsudin said...

waah ! nampak mcm sedap..berbakat jugak ko ek shahnon..HAHA XD

iSmAiL sAllEh said...

Itu behoon ke spageti....

unknown said...

@anah samsudin : heee^^...sume orang kate kuahnyer sedap...deliciousa sesangat katenyer...

@ismail salleh : ini spagetthi angel hair...new edition of spagetthi

asyraf harun said...

zomg! Aku mmg suka abis spageti ok! best food in the world~ angel hair pun my hotstuff tu hehe

ridhwan said...

nnt post mai kat cek skit nah
bole?

unknown said...

hahahahhaha, bole2 ape salahnyer...time sampai dia punyer spagetthi akan bertambah ngan ulat2 sket yer... =___=

M Fizan said...

buat lar dekat cendana.. bagi kat jiran :P

unknown said...

bole jer...nanti aku bukak kedai kat sebelah mak cik indon kat bawah tue...