Wednesday, May 25, 2011

Nadia, One Of My True Friend

Bonjour et comment ca va??? Au jour'doi je voudrais parle en mon ami.............cukuplah tue nanti lebih-lebih karang kome kate poyo perancis ape pulak mamat nie...

Back to the real aim ok...post kali nie aku spesial nak story about my sweetest, coolest, nicest and all the -est -est lah friend...ok serius ni semua tipu!!!time tulis jari asyik kene garu kegatalan je..ha3x.kalau korang nak kenai who is HE...eh sorry bukan he tapi she...KLIK...

Kalau refer balik kat usul kali nie adalah balas dendam but as insan yang kacak lagi budiman macam aku nie manelah tahu maksud dendam yang sebenarnya...dalam hati, siaplah ko minah jonggeng oi...eh astagfirulah tak baik macam tu...

Lets the story begin...

Aku setart berkenai dengan dia adalah di form one...dia second intake student...dari SMKA lagi tu.so paham-paham ajelah how she look likekan...such a pious girl pilihan ustaz gitu...ye ker???

Dia ade cakap aku nie takdelah handsome macam Brad Pitt, tapi at least wajah nie adelah shape sampai dia sendiri mengaku bahawasanya aku nie "the handsome guy"..aku tahu dia malu jer nak cakap..I understand Nadia...TQ...


For me, maybe she is not pretty like Angelina Jolie, not even hot like Britney Spears or even have a nice voice like Selena Gomez but she is enough to be call as a human being...enough to be known as a friend and aku rase she is so easy to talk to...not everybody are willing to be my friend sincerely but you Nadia....TQ from deep part of my heart..I accept as who you born with *cough* extra teeth *cough* that make you as perfect as angel to be call as "true friend"...

Pastu she always promise me to buy 'kertas pasir' as I promise her to buy 'berus dawai'...kenape plak nak bagi hadiah unik nie???here it come...


Look, dia begitu ambil berat..orang lain sibuk nak belanje aku Oxylah, Ginvere and tah pape lagi..tapi dia unik macam teeth dia..sebab tu aku nak bagi berus dawai sebab aku tahu jerawat yang ade boleh hilang but gigi yang timbul takkan tenggelam..so gosoklah sampai tenggelam.ha3x..ough...nope-nope..nie hadiah sincere dari hati...kawal gelak kamu.tapi sebab nilah dia spesial and be my friend till the end of the day...

Tak cukup lagi dia nie memang suke-suki sangat mengutuk aku...sebab aku pun suke kutuk dia kot..hahaha...tapi aku tak kisah kalau kutuk same kutuk nie..kire at the end of the day both equal...kan2x!! first aku memang tak macam Adam Lambert sebab dia gay and am straight.


But you Nadia, baru beberape hari berpisah, ko dah berubah arah??? Insaflah Nadia oii. kamu tua dah tua..hidup pun tak lame entah-entah .............nilah tanda-tanda nak kiamat...perempuan dengan perempuan...


Tapi sesungguhnya**pengakuan ambik hati** aku rase it nice to be her in the way i learn what the meaning of life..she teach me lots of thing..dari dulu lagi i love to compare everything with her..for me she is one of the wonderest creation of ALLAH..maybe she is not as girlish as other girl but she still have self respect...dah takde pape nak citer dah sebab most about birthday, rome reunion and even cita-cita bersama dia dah story..so chaiyok nadia..

It is amazing for me to you accept me as your friend with what I have. Yes it all true that am not as handsome as Brad Pitt, not as famous as Adam Lambert either and not as perfect as un-death Edward Cullen but I will try my best to be your real and best friend. It is true I have lots and lots of friend but I think there is nobody like you..

If I was offer to trade you with a mountain of rubies, of course I will deny.
If I must choose between you and a sea of friends, I will also choose you.
If I send to protect you in a war, I will protect you with my own life.
If I must choose between you and my parents, Am sorry Nadia, I will never choose you.
But if I must choose a best friend, it will absolutely be you.
TQ Nadia...Jumpe nanti dekat ROME taw...

2 comments:

ad said...

stil nk jumpak kat rome? hak3! ko doa ak lps final cgpa 3.6, dpt band 7 test IELTS, then lps intrviu ngn irish. nti bole reunion kt airport nk p ireland. amacam?

unknown said...

nice jugak tue..
i suke-suki