Thursday, May 5, 2011

IMPIANKU...

.

Dari aku tingkatan satu lagi dah tanam impian yang paling besar dalam hidup aku nak dapat body macam ni...tapi tulah masih belum sampai seruan lagi untuk benar-benar menahan lapar dahaga makanan air tangan bonda di desa yang mungkin akan ditinggalkan jauh untuk seketika(mean i pergi oversea...ha3x).pastu masih belum sedia lagi nak lari kat padang speedy tiap-tiap petang sbb nak kurus...tak sedia lagi nak lifting tiap-tiap hari sebab nak kekenyalan otot bahu dan tak cukup tabah lagi nak makan nasi hujung senduk aje setiap hari...tulah orang cakap 'dimana ada kemahuan disitu ada alan dan dimana ada kemalasan di situ ada syaitan'..syaitan asyik merosakkan plan kekurusan aku je..ha3x..sesuka hati jer salahkan syaitan...anyway doakan aku dapat body cam gitu ekk...

2 comments:

zam said...

sensor la bhgian pusat.. aurat.. haha
xyah la non... ko ley jd bntal aku nnti~ huhu

unknown said...

hazam melampau...nanti aku kurus bole ade 6 bantal kecik-kecik..lagi siokkkk...