Friday, December 30, 2011

never ready...

Apa kabaq semua??? sihat naa... tapik before ape2x let me greet u all first ekk... asalamualaikummmm...

Yup, never ready..words that always cross my mind when i want to do something...dia macam nie, macam time nak try someting new in life like bungle jumping or maybe skating and even nak kawen sekali pun, for sure alasan wajub adalah tak sedialah, nervous and sometime tue takut...betoi tak??? and even now im still not ready untuk balik shah alam, my pusat gedung ilmu macam gitulah kononnyer kalau nak overkan...

Tapik tulah, sampe bile aku nak tak readykan...kalau terlalu pikirkan akibatnyer, i promise u we will never earn someting new in life...kalau asyik takut aje, we will never try someting xciting, someting new..

Maybe i seem not to be ready YET untuk balik shah alam but insyallah i will just go through because this is the fate of my life and kome pun should too...

Yerlah, cube pikir...
If we continuesly focusing on the thing we wanna do, on the problem we face, we will achieve nothing for sure but try to see beyond it, insyallah u will see the solution and the happiness...kan3x???

Makanya, aku redho untuk pulang ke pangkuanmu....

2 comments:

AN_SAM said...

bagus2..think positive :DD

unknown said...

positive thinking is good for health...tak gitu ker???