Thursday, December 1, 2011

meliar di ONE Utama...

Helozzz all gurlzz and boyzzz sekalian...how's your december going on???my december going on superbly and im going to love it to the fullest...**siyes over**... oklah, just now aku ngan adik and aus just arrive home aka umah kak jah lepas abis enjoy dekat one utama, kuala lumpur...

Cadangnyer memule tue nak pegi tengok ombak rindu but suddenly sbb sampe lambat sangat due to the kesesakan lalu lintas kota raya, kitorang sampe lambat 15 minutes daripada waktu tiket which is 9.30pm...

On da way pegi tue memang jam yang teramat...dengan sikap masyarakat selit2x lagi...rase macam nak penampo aje...tak nampak ker stiker P kat belakang n depan...nanti terlanggor karang sibuk nak kelim2x duit...dia bawak asyik nak mencelah...geram betoilah...**especially perempuan...ishhhh2x..2 orang malam nie aku rase nak penampo pemamduannyer...ingat dia bawak BMW tu dah dahsyatlah tue...arghhhhhh....

~~~sabor...sabor...tarikkkk nafas, fuuhhhhhhh.....OK !

So, kitorang pun just jengjalan ajelah around one utama, menggedixxx-gedixxx masuk window shopping aje sbb itu jer yang termampu...so, as tak mampu nak berbelanje, tangkap gambar muat pun jadilahkan..at least adelah jugak kenangankan....bak kate yuna, "every single picture have it own song..." tak gitu ker???



Ronda-punyer-ronda, perghhh memang letih rase nak abiskan round satu bangunan nie sbb teramatlah besar...rasenyer kitorang just pusing2x dekat new wings sahaje...tu pun dah tak larat...tambah-tambah semua kedai macam dah gelojoh sesangat nak tutupkan...adoyaiii...



Tulah bile jalan2x sket nampak tempat boleh possing sket terus capture2x gambo...tak hirau pun sape lalu, banggla ker ape ker aku nak bergambo, sukatimakbapaktiriakulahkan...tak ke gitu???keh3x........


Jalan pun sudah, letih pun sudah, last sekali kitorunk pun belilah makanan sket...big apple 3 bijik ngan ais kerim mcdonald...kitorunk pun menjamahlah even sebenarnyer perut berada dalam situasi kritikal kenyang teramat...lepas makan ais kerim tu memang rase burghhhh sesangat and alittle muaklah...but the big apple is nice...yummy2x...

Oklah rasenyer it is enough for todays roaring, esok cadangnyer nak ke shah alam plak..nak g sale kat situ...memang sironok sesangat..nak carik kasut baru and kalau mampu nanti nak jugak baju satu...hi3x....

Chow yer... 0___0

2 comments:

asyraf harun said...

wowww drive dari teluk intan ka? impressive~

unknown said...

0____-