Tuesday, December 6, 2011

i'm a victim of KOREAN FEVER...

Komanasimida... :) ok cukup dulu err sampe situ...so, skunk nie tgh cuti sem means tak banyak bende pown nak buat...and actually sbagai U's studentlah kan adalah lebih bahagia dan perona nak compare ngan budak sekolah menengah and even sekolah rendah sbb we do not have HOMEWORKS that always ruin holidays...for me'lah, "holiday is time for rest, so there should be no homework on holiday"...betoi tak warga malaysia???**keh3x...

Jadiknyer, aku pun isilah masa aku yang ade kosong2x siket tu tgk movie...movie ape???opkoslah koreakan -____-...mate sepet punyer insan...hu3x...masuk yang baru abis tgk semalam aku dah khatam 3 drama siri ngan siap satu 20 episode tanpa subtitle..**bajet power korean language...

First adelah SungKyunKwan Scandals...for akulah, citer nie quite interesting and tak cliche...oklah untuk ditonton and tak menyesallah...dia pasal sorang budak pompuan masuk sekolah laki nak tunjuk power wanita di mata masyarakat macam gitulah...simple bukan kesimpulan sinopsisnyer...biaselah dah 5 tahun blajor wat sinopsis...thanks cikgu wan.**mode tetibe...untuk drama nie aku kasi 3/5 star, ipoh...he3x..

Second drama is Oh My Girl!!! this one is extremely hillarious and superb drama...dibintangi Si Won and other pelakon yang quite tak glamour, i give this drama 4 suku/5 star...ceritenyer adalah tidak begitu cliche and susah betoi nak diramal make aku nervous betoi untuk keep tengok and tengok even time tue dah pukul 2.oo pagi..memang kerja gilerkan -)...jadik burung hantu, malam berjaga, pagi membuta...drama nie plak pasal kerjaya seorang artis yang penuh ngan dugaan yang menggugat imannyer...i loike it 0___O

Finally, baru aje abis malam semalam pukul 1.00 pagi; City Hunter...first impression tgk episode satu terase macam, alamak, borinknyer drama nie tapik as keep moving on watching, dia jadik mcm, "OMG, what is going to happen next???"begitu lubb dubb rasenyer...mencabar and seronok bebenor...sumpah tak tipu..for this drama i give is 4 setengah+suku lagik /5 star...it is interesting and for this one, shuttttt, watch it yourself cause i wont tell the sinopsis..keh3xxx... but i promise u it is super duper amazing story with amazing plot plus the gorgeous actor and actress...

Fuhhhh, memang banyakkan movie kalau nak tgk and semuanyer seronok even endingnyer a little bit macam sampah but i do enjoy it...thanks yer...skunk nie rase macam aku dah jadik HANTU KOREA sbb asyik2x nak tgk korea...adoyaiiii. !___!

4 comments:

Nur Syafina Mohamed Johari said...

hoho... city hunter mmg bez... ak suke ak suke

unknown said...

kan3xx...seronok sangat...

heart breaker said...

tgok secret garden lagi nangis

unknown said...

secret garden kakak aku kate tak seronok.!!! ~___~