Monday, December 12, 2011

ada ape dengan CUTI ???


Salam mubarokah readersku yang tegar sekalian...**bajet pembace ade berduyun-duyun.

Oklah, first thing first...i do love holidays..sape yang tak suke cuti..betoi tak???and if there is person like that, maksudnyer ade sumthing wrong ler tu ngan otak kiri dan kanan dia tue...

Mule2x, meh kite try tengok..what does holiday really means???

" A day free from work that one may spend at leisure, especially a day on which custom or the law dictates a halting generel business to commemorate or celebrate a particular even and bla...bla...bla... " sumpah borink kan...oklah, dalam bahase jawenyer kire macam cuti is cuti, no work except cuti...tak gitu ker??? kalau picnik itu berkelah, makan2x, so holidays nie adalah berehat, bersantai gitu...no work and homeworks..just rilex...kan3x...

__________________________________________________________________________________________________

Rase cukuplah tu nak mengarut berceramah panjang...so hows ur holiday.???mine 0____o, it is superbss...yerlah, mane tak nyer, duduk umah makan masakan mak...what more do u expect right if u do have a delicious cuisine made by ur beloved one...**woot2x, jangan jeles yer mak I masak sedap...

Lain, hmmmpppp, takde jalan kemane sangat pun, just duduk umah aje...makan, tido, berak......yupppp, movie...aku banyak buang mase tgk movielah...nak tengok tv tapik citer skunk nie dah semakin tak seronok...ulang citer power rangers, ultromen, ben 10...borinklah...oh yeah, kekadang tue layanlah jugak citer 'Tentang Dhia'...walaupun agak pelik case mati hidup semula tue, it is still nice, OK...

Ape lagik erkkk...yupppp...sbb prinsip cutiku adalah cuti is cuti so no homework, makanya tak pernah sentuh pun lagik buku2x pendidikan aku...and Bio report lagiklah tak pernah terpikir pun lagik nak buwat...adoyaiiii, aanybody yang dah buat mehlah share idea...sharing is caring right.??? ~~pe-lissss

p/s : manfaatkan cuti agar ia menjadi bermanfaat...tak gitu.???

2 comments:

asyraf harun said...

ahaa sep! aku pun x touch bio lagi
-,-

unknown said...

yihaaaa.!! ade teman ~~