Tuesday, November 1, 2011

4 bende yang kome should really know ???

Assalamualaikum dan salam semua readers...apa kabar? c-hat?

Oklah, hari nie aku bangun pukul 6.15 macam tue, pastu terus aje solat and pegi ber'hobby'..dalam pukul 9.00 macam selesai berhobi, aku pun glah lunch..makan nasik lemak tambah ngan telur goreng = rm2.50...rasenyer yang amat berminyak and **** memang tak relevan ngan hargenyer...so, mak cik sila ambil perhatian**like makcik tue ade masa nak bace belog aku...

After that aku balik bilik, merendek di FB dan belog aku, last-last aku terbaca banyak plak fakta-fakta menarik yang begitu menarik namun tak pasti keseriusannyer...so herelah aku nak share sket, nak tanyer, betoi ke bende2 alah nie???
  1. Rambut kemaluan lelaki adalah penting untuk mengelak jangkitan kuku...katanye sbb kutu suka tempat yang suam2 kuku macam dekat situ...relevannyer, waktu kecik selalu kene 'tung'ow' **tak tahu ejaan sebenarnyer, ade orang call dia chekenit but as we grow up and dan punyer rambut mane kene dah kan...betoi ker???
  2. Betoi ker lelaki yang tak cukur misai tu menganggap dirinyer HOT dan insan nie akan digilai jutaan wanita...especially bila jejaka nie jejaka berkulit gelap...
  3. Sesebenarnyer lelaki ini sesungguhnyer lebih rela untuk tidak disayangi daripada merasa serba-serbi kekurangan dan tidak dihormati...benarkah yer???sbbnyer i love to be love by somebody that love me**ayat overreaction...
  4. Last sekali, ye ker perempuan suke lelaki yang ada scar**like harry potter, pastu beruban, bau peluh, mempunyai tanaman di rumah and akhirnya berkaca mata...
So, ekchelli semua nie is the thing that i just read from a link that had been linked to the friend's of my next next friend's blog...

Sekian wassala...oh satu lagi, orang kate kalau kite pandai berenang, kite nampak cool...heee^^''

5 comments:

Anonymous said...

ap2 je..aslkn bduit.. :D

unknown said...

haaa^^''

Nur Syafina Mohamed Johari said...

shahnon... bek ko jgn jd cmni... ak rse fakta2 tu smue songsang... haha...

unknown said...

hahahahha, tulah time first aku bace tu pun memang rase nak terkeluar anak tekak aku gelak...

dariya said...

jangan pilih jalan hitam.hahhahahhaXD