Tuesday, November 22, 2011

Buah-buahan Dari Syurga Firdaus...

**Mood adalah begitu bahagia...

Officially, warga Intec long course kini sedang bercuti panjang, bergembira di desa nan juga kota raya.adalah terasa macam dah sepurnama belog nie tak terupdate dengan benda-benda baru occured in my simple living life...

Dalam cuti aku nie, diisi dengan benda yang penuh bermanafaat yang ektually tak semua orang dapat merasa, OK...not everybody means alangkah bertuahnya aku beribukan Asmah dan berbapakan Salleh...maka pelisss, jangan jeless yer...

-gambar pak cik google sebab tak ade kamera nak capture gambar sendiri...anybody???-

Dua, tiga hari cuti nie, tempat aku bertafakkur melepak adalah di dalam jambor dusun durian milik guadalupe mendoza aka apak aku..memang begitu seronok yang tak terhingga tunggu durian untuk gugur dari pokok and dengo aje bunyi dia jatuh terus lari kutip and makan laju-laju...Kah3x...part makan laju-laju tue sumpah bohong as aku bukanlah penggemar durian yang tegar...

Besides, macam always 2 benda nie memang tak boleh dipisahkan bagai aur dah tebing, di mana ada durian, di situ ada manggis+strawberi.. gabungan fruit yang tak boleh dipisahkan, mesti berbuah dalam satu masa yang sama yer...so adalah begitu enjoy kalau breakfast bubur durian and makan tengah hari nasi durian plus minum petang cengkodok durian dan tak lupe makan malam, gulai tempoyak...perghhhh, hidup segalanya ada duri-an...

So, memang seronoklah duduk kat *jambo...sambil tunggu durian gugur, sambil layan korea citer Sungkyunkwan Scandal...seronok ^^'' ____ kalau ade yang teringin or mahu merasa bolehlah calling2 mai turun teluk intan before abs seasons yang genap 40 hari ia akan berakhir yer...

*jambo is pondok...

2 comments:

asyraf harun said...

fuhsyo ada strawberry itu sih~

unknown said...

hahahahha, opkoslah sebab my hometown is persis macam UK yer....**nampak beno berda'ah nyer 0___0