Tuesday, November 15, 2011

berice-skating di Sunway Piramid...

Assalamualaikum semua readers sekalian...wat upss??? chat ker...klu tak makanlah panadol yer...

Oklah, it has been long time ago, aku tak menghupdate belogku nie...sememangnye kebizian final exam tak dapat ditandingi and even notification di FBku telah pun mencecah 99...pergh, memang aku makan buku, jalan buku, mandi buku and even tido pun ngan buku...memang wa puluh sampai nanahlah wa cakap luuuu....

So, today, officially dah tamatlah first semesta of me di intec and habis final exam seperti lebih seronok dari habis SPM walhal exam akhir jer...**jer...

After habis pulun now lets do some insane frustrating but happy relaxation...SKATING gitu...it is super fun and super seronok and menarik...u all should try at least once before u die...keseronokan melampau...before nak masuk tempat ice tu mesti ade fizikal n mental prep ok...sape yang kate senang aje macam kacang tu, anda konfem akan terjatuh lalu tersembam dan lutut berdarah kerna it is not as easy as u think...


-muke adalah begitu fokus ikat kasut...mesti ketat teramat taww !!!-

Selesai ikat kasut now u may skate sesuka hati lu...in my story it is super amazing...banyak sangat benda lawak happen in a blink of eyes yang aku pun tak jangka dowhh... first aku terpeluk sorang laki cina nie, lame plak tue...pastu dia siap cakap lagi "its ok, its ok" sambil tepuk bahu...adoyaiiiii, malunyer...satu lagik aku pergi pegang budak laki india sampai kakak dia tenung aku macam nak makan...seram sungguh....arghhhhh !!! lagik, aku kene marah ngan Ice Police sbb duduk atas ice...cubelah bayang aku jauth dekat 1111111111111 kali and rase macam kaki dah takde...nak bangun pun dah tak terdaya dah...pastu police tue datang pakse suruh bangun, dahlah tak tolong...menyampah sunnguh...aduhhhhh, sakit urat bontot !!! ade lagik and banyak lagik taw...aku terkejar perempuan sebab tak tahu camne nak brek, so aku keep sliding lah and perempuan tu reverse aje...alamak, segannyer....owhh...

-gambar time skat takleh amek sbb no camera allow-

Pastu tetibe ade satu scene nie aku teringat ceritar Staiway To Heaven tak silapnyer yang ade gune kereta nie dalam movienyer..at this time kitorang sit outside duduk rehat setengah jam break...perghhhh memang letih kot..


-rehat sebentar...-

Overally, memang seronok sangat and at last aku tahu skate jugak ngan care yang betoi...biaselah dah lame tak sket memanglah lupe kan...so, memang seronok and 1 thing that i learnt is that we must fall a few hundreds time to be succesful...the many u fall the succesful u are, later....believe me....

So, sampai cendana, three thing i got is keseronokan, luka dan melecet serta last skali adalah sakit badan yang terlampau...

~~wait up for my skating video ok...right after this...ehhhh, maluuuuu !!!


2 comments:

Nur Syafina Mohamed Johari said...

dgn Tajul?!dye main cmne weh?!

unknown said...

hahahahah, dahsyat kowt...