Tuesday, November 15, 2011

Professional Skater Di Andalusia...



Yeah, i do skate....and u should too !!!

Lol...this is the best time ever...the 3 hours time tapik aku cakap sorry more than 222 times i think...all the time asyik langgar orang aje...hu3x...selamat finally i got the step to skate...bangge betoilah...

As tak sempat citer dalam edisi satu punyer skating, let me tell u now...harge nak masuknyer adalah rm23 hinggit untuk yang takde glove...klu ade just rm15 hinggit and u can play dari pukul 9.00 pagi sampailah 8.00 malam. itupun kalau kau mampulah...tapik untuk glove tu, ko nak pakai glove kebun mak ko pun boleh juga...or beli sehinggit aje kat luar sbb yang glove tue rm8** seringgit harge glove and lagik rm7 adalah harge chop sunway tue...lagik ape ekkk....ya, sila bawak air sbb sekali masuk takleh kuar dah...and air tak dijual di dalam...ade lagi ker ekk??? umphhhhh, takde dah kowt...tu jer...

Selamat mencube yer nanti...

4 comments:

asyraf harun said...

omaigothhhh bestnya! x penah try pun huhu kos tau diri ini akan jatuh ahaks

unknown said...

hahahha...nanti bebile kite kuarlah main sesame

Rfadz said...

ajak aq skali.......
tp management bg x aq main...
kalo aq jatuh nnti trus tutup tmpt tue nk wt maintenance....hahahahahahaha
=)

unknown said...

hahahha, mestilah boleh and aku rase before ais tu pecah, mesti ko yang give up dulu nant...hek2x