Sunday, February 5, 2012

Times Square, Lowyatt and Sungei Wang Outing.


Agak keterlampauan rasenyer 2-3 hari nie sbb asyik update belog aje sampe education pun nampak tersisih sikit-sikit...kesian aje tengok buku plain ajer...hu3xxx...

But it's ok as long as i do enjoy the life that i want to live in...betoi tak???wat ape nak gersang2x kalau nanti kite yang merana tak tentu pasal kan...he3xx...makanya trip pembuang jemu serakah and mission voucher dato najib will begin now...teman2x, moh kite direct ke Times Square untuk meng''shopping' yer..

First impression sampai adalah like, OMK (oh mak kau), what the hell punyer gigantic, big and large shopping mall nie...giler grand...makanya dengan muke separuh jakun pun apelagi pulun-pulun posin tangkap gambar ngan kamera cap tupai aku tue... -everybodies, pose pliiss-


-pose peace yang cliche-

Yup, memang dah takde gaye lain dah...memang peace aje yang mampu dipikior...Oklah for me i do have matalamat tambahan ke sini sbb nak tukar charger laptop asus aku yang kene arus letrik berlebihan...pity chargerkan...ingatkan lame,rupenyer tak sampai 30 minutes pun tukar..sementara tunggu tue, ade banyak plak poster-poster menarik in the wall, MAKANYA apa lagik kan... bajet syarikat nie nenek aku yang punyalah pose...hu3x..


-bergambar dengan mak cik rogayah-

Ok, ape lagik...mood memang tengah takde idea sbb muke memang letih as jalan non stop dari pagik tadi and second thing skunk nie dah pukul 12.30am yer..which is already late to sleep...oh my...

Mood tadi yang eksited teruja sgt ngan shopping mall nie berubah borink sbb aktually there is nothing interesting if u bring not enough money cause the thing sold there is way too cozy ok...makanya window shopping yang tak shopping sangat ajelah...memang nampak pathetic sangatlah time tue...hu3x

Yeah, lastly...kitorang telah try Shimino Japanese Crepes which is quite tasty and acceptable by throuth(kerongkong)...ektually it is just macam kueh gulung berinti ais dan buah segar aje yer...

-muke macam perogol yang mintak penampor-

Habis makan tue, planning untuk bolinglah and what so ever adalah cancel sbb again the cost os way too cosy...rm10 untuk satu game bowling..alamat melampau nak mampus mahalnyerkan...better main kat seksyen 18 aje...then, kitorang pun g perform solat asar as kitorunk nis muslim yang islam before heading back to shah alam and specifically kolej cendana...but as for me, i go to sungai besi...

Finally, it is the best day of the year up to this moment..spending time together with you all can cheer me up and make me feel the true meaning of life...satu lagy, duit charger sebanyak rm200 adalah save...phewwww.. <---tetibe buat konklusion tarap SPM plakkan..

4 comments:

cik ayuni said...

haha..best posing!!
x leh bla..ayt ''muke macam perogol yang mintak penampor''

Rfadz said...

shahnon: slalu dgn sikap yg extreme

syaqqil: xtaw nk komen apa

fikre: nmpk mcm budak mencari barang yg hilang wktu pakai beg dpn shimino

asyraf harun said...

OH MAI GOTH Shimino! aku memang ngidam benda ni tau, my cousin said sedap. So how was it? Damn wajib try ni

unknown said...

@ cik ayuni : thanks sebab kate i model yang pandai bergaye

@ Rfadz : what did ypu mean by extreme??? make me wondering a lot...

@ asyraf harun : it is damn delicious...keh3x..rasenyer biase aje tapik bolehlah...and really, u should try at least once in a life time...