Wednesday, February 15, 2012

Annual Grand Meeting Orbic 2012...

Firstly rase macam nak perasan dulu ekkk...letak gambar sendiri and layan sendiri jugak...ok, posing-posing cepat...chekelik2x.


-super posing di restaurant nelayan titiwangsa-

Finelah, that is just another crap initiator to another crap propagation afterwards...LOL...ehmmm, last few days, orbic's team pergi berdinner kat restoran nelayan titiwangsa which take around 1 hour distanace klu naik bas dari cendana to there...and the night was totally superb meh...berkonsepkan ala-ala buffet, we are served with rain of food.(over terlebih aje ayat nie...)

As, sampai pun dah pukul 9.15 and kedai nie tutup pukul 10.30, maka rate of reaction untuk makan sememangnya tinggi..kalau tak, tak meraselah makan steam bot which i think just biase-biase aje...even this is my first time merasai steam bot, but i doesn't make me wonder to eat it again in the future...means restaurant nelayan titiwangsa have give me bad impression about steam bot which suppose to be damn delicious i think...


-a little mee and chicken wing dengan opkosly setim boat-

Tapik, no offences ekchelli sebab maybe aku tak penah rase kat tempat lain which maybe worse and just directly jump to conclusion kat sini tak sedap, or memang i was born long time ago tidak mempunyai desire untuk makan steam bot...whatever it is, im still grateful and that night was totally awesome.. =) one more thing, even tak sedap, aku still belasah sampai aku rase my rm15 is worrthy...

-night spectacle as present for senior-

Last sekali, on the way back to cendana, cemara and akasia, a special night google diberikan to all seniors untuk diorang tido dengan lena and permai bahagia sambil didodoikan oleh marsai...gud night all and thanks for all those memories for the night. -___-

2 comments:

asyraf harun said...

ehh tak sedap ke? I thought sedap huhu..niway tak pakai ke jacket tu?

unknown said...

dalam bas first2x pakai...and i thought like the place macam ade penghawa dingin segalalah but rupenyer panas.!!!

but nway sedap aje cume perbentangan di''overkan aje