Saturday, February 4, 2012

a night with a korean boy...

Anniyo he sayur...he3xx...kome semua ape kabo...hopefully sihat2x belake ajelah yer...tonight, ex-gopeng once again buat reunion simple untuk merayakan kehabisan pendidikan izzam aka ijam di intec yang dijanjikan sambung belajarnyer ke KOREA....ya, untuk para gadis sile menjerit sekarang because it is korea...arghhhhh...

-senyuman manje jejake mcDonald-

Sebab kitorang adelah lelaki bujang yang tak berduit sangat nie, just ni jerlah yang mampu nak sumbat mulut ijam before dia fly...just a whole piece of chocolate indulgence, secret recipi yang begitu secret rasenyer....i loikee...keh3x..

Ekcually, memang belambak aje bende yang boleh dibelanje but bile pikir2x balik macam semuanyer cliche and normal2x aje...makanya cadangan asal adalah nak beli kek nie, bentang tikar, makan sambil mengadap tasik di taman tasik shah alam...romantis gitu???kan3x...tapik tulah, sbb kuar lambat sangat, hari dah gelap and kerajaan shah alam pun nak save cost tak pasang lampu keliling tasik, makanya rencana tadi adalah gagal sepenuhnye...hu3xx..but it ok, kitorang just then celebrate di mcD...


-kerakusan lelaki yang dahage...-

So, makan-punyer-makan...then kitorang balik...and piece of advise to ijam; jage diri and jage nafsu kat korea nanti...gwed luckss with your life and jangan lupe kitorang kat sini...nanti klu kitorang nak ke korea bolehlah ko jadi tour guide percume kitorang yer...he3xxx...satu lagi, belajar lek-lok yer...

-ijam kini...-

Satu lagik nasihat, jangan cepat terpengaruh yer...

-
-
-
-
-
1 tahun kemudian
-
-
-
-
-
2 tahun kemudian
-
-
-
-

-ijam masa depan-

4 comments:

Rfadz said...

alahai...cian kek tue..korg blasah la elok2...

Inspector Saahab said...

laju gila update. thanks for the cake shahnon. radin sila jeles

good luck ijam

sila bayar balik -.-
terbaik

unknown said...

@ radin: tak boleh control sebab sedapnyer tak tertahan...slrupppp

@ Inspector Saahab : yeah it is my pleasure to share...hope it is ok !!

Inspector Saahab said...

ok enuf :)