Friday, February 3, 2012

'he' did scratched my pride as a man...



Agak berkurun jugak belog aku nie tak terhupdate-hupdate...keh3x...nak kate bizi, takdelah bizi mane, nak kate non-stop study pown takdelah jugakkan...but, itulah i just wanna be a different person this semesta of study in intec...becoming a new person that insyallah will shine and be succesful...

Sebenor-benornyer update kali nie pun memangnyer tak bermatlamat pown...just untuk mengelak aku punyer blog dari dipadam oleh pihak berkuase sbb dah berkurun tak update, nanti abis ilang semua story aku untuk anak cucu kan...

How's my life??? really, complicated and what more extreme is there is no subtitle...yeah, my my latest story of life yang agak malu jugaklah nak story is : Aku Dimarahi Masyarakat...

One blissful night, i went to perform my maghrib prayer at the mussolla.due to my late arrival, the first jemaah had finished their prayer that imposed me to gather the second jemaah. alhamdulillah, as i managed to gather the second jemaah, we started to perform the prayer and i became the 'imam' of the second jemaah..but as i finish my prayer, i was called to meet this two uncles, angry uncles..and i got scolded...kene marah weyhhh...

Under reasons which i am not sure either...weird huh...and the words i hate the most is that, "lain kali kalau nak sembahyang kat surau orang belajarlah dulu..."firstly, tahniahlah sebab nie surau dia...secondly, what, he think aku nie budak jahat yang berpeleseran tapi jalan ker ape...weiyhhh aku belajar agama kowt...insyallah tahulah pasal agama sket2x..nie marah macamlah aku nie terlalu hina and tak layak jadi iman..helooo aku cukup syarat OK.....menyampah...

One more thing, piece of advise...ektuallly to golongan yang berumor, kalau nak nasihat orang, please do have manners...budak2x skunk nie dah pandai, kalau nasihat jerit2x macam nak bagitaw satu surau aku buat salah which i dont think i did is such a bullshit and it is irritating...realli irritating which make me menyampah yang teramat untuk ke situ dan berjemaah lagi...better solat sendiri dalam bilik...fullstop.

4 comments:

D-SIM said...

cool bro..

asyraf harun said...

eeee entah apa apa jer pakcik tu..

Rfadz said...

biarlah menjadi penganjaran...

teaching without any good values may lead to harm..

unknown said...

tenkiu everybody sebab do support my heart...really it is scratch my pride...geram sangat...