Wednesday, July 20, 2011

feeling TANPA title.


Assalamualaikum...

Fulamakkkk,,,, bile aku tengok usya2 balik belog aku nie, nampaknyer semakin simpati aje rasenye...dah lame tak hidup.!!jantung, hati, peparu dengan ginjal dia semua dah tersumbat berkarat aku rase sbb dah lame tak kene godek2 ngan aku...biaselah bizzi kowt <--- sumpah bajet ayam gaye budak med berjaye time nie.bz kejadah nyer ape?

Skunk nie sebenornyer takde papepun nak mencarut kat sini, tulah petang tadi balik dari jogging terus pegi makan kat makcik indon bungkus.pastu baru cari jalan balek hostel...balik2 terus meronggeng kat bilik fiki..nie tengah sibuk meronggeng berloglah nie dengan stock baju peluh-peluh jogging tadi ade lagi..tapi ganjil sketlah bau dia..macam bau kasturi hitam..wangi aje memanjang..semua nak menempek kat sebelah aku..runsing sungguh...aku rase nilah hikmah orang beriman..ha3x.. :)

Krick...krick...krick... dah tak taw nak tulis ape dah.... tiru nadia punyer style...heee^^

Aku nie nak kate bz takdelah maybe sbb kelas belum setart pecut seratus persent kot tapik nak balik rumah memang sukar teramat...kalau dulu naik bas kampar sambung ke teluk intan terus sampe...simple jer..that why i luv gopeng so damn much??? ^^''

Uhukss 3x... sori berbau sket...rasenye smakin kering peluh nie makin busuk rasenye..aku rase better aku blah dulu dari bilik fiki nie sebelum kene sepak terajang ngan budak bilik dia sbb bagi bilik bau busuk terlampu najisss....

Papepun yang ade terlintas lalu bace kat sini jangan lupe doa-doaknlah aku suksesss-suksesss senantiasa dapat fly g ireland yer..bahase omputih skali kasi aku refluencing.lepas solat tu tadah-tadahlah sket untuk aku nie yer...yang tak semayang tu, semayang dulu yer...

Oklah sibuk cakap pasai solat nie, dah azan dah...aku mandi pun belum lagi...MANDI...bile last aku mandi??? 5.30 pagi tadi...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuu, oh shit...oklah gtg yer..

p/s: aku dah tengok harry potter..review movie ditunda sbb bizzzy..jangan jelezzz yer.. -___-

2 comments:

ad said...

ece~!! jogging!!! kurus la ko pasni. gaya med student abes lah. healthy lifestyle kan~~? =P

=.=". bau bsuk ko smpi penang ak ble bau tau x? haha

unknown said...

hahahhaha...
mestilah misi mau kurus punyer...jangan jelesss maaa