Monday, July 11, 2011

believe it or not ??? this is ME...


Assalamualaikum dan hai peeps-peeps sekalian...

Oklah, as simple as ABC like you saying 123, today may belog is getting a new refreshment with pengupdate-an ultra from me..first time i update my belog in intec, gune wireless intec...siokkkk giler..hu3x <--- siyes macam budak jakun..

Actually, there is nothing nak tulis, just nak isi masa lapang before tomorrow setart lecturing dengan lecturer...aku tak surelah perasaan skunk nie..nervous ker, sedih ker, excited ker, teruja ker or... entahlah.!! everything seem to be mixed up in a dought persis macam ABC FRADO dekat seksyen 2...perghhh memang sedap yang maha dahsyatlah kawan aku cakap...aku tak terai lagi.nanti2 baru try, biselah...2 tahun kowt aku duduk kat shah alam berseksyen seribu nie....pening kepala dibuatnya :))..kalau pasai round-a-bout jangan cakaplah...

What more???
Oh yer.!!after this im going to be super duper buzzy dengan life as a a level student..katenye it is very difficult to live the life as a med student but, "tak rase tak tahu" right???so setart esok im going to feel it deep in my heart and soul...kalau yang ade terbace tu, doakanlah sekali supaye aku suklsessss senantiasa jer dalam bidang nie...OK. -___-

Next pasai language pulak....siyes semua bende nak story dalam belog, bajet haramlah...ha ^.^'' tapi takpelah, good untuk spm victim yang nanti teringin nak buat a level jugak, betoi tak???he3x.. totally full english version without any edition...memang all the time omputeh aje memanjang ok..so u may setart to cakap omputih ok..so nanti takdelah keras sangat lidah jawe kome tu...for PMC med student pun important sebab nanti after 2 years a level nak kene interview plak ngan Irish people, then baru boleh fly kalau lepas..kalau tak duduk umah tanam anggur lagilah..+____+...so another pray untuk aku, supaye aku akan improve english ke pangkat dewa..ha3xx...gelak suksess..

Cukup dulu kowt sampai sini...aku choww dulu but before i end up, jangan lupe doakan aku and yang dah mendoakan tolong doakan sekali lagi....papepun AMIN..

2 comments:

ad said...

amacam intec? best x?

pasni ko blanja ak ABC tu. =P hak3!

btw, which one number ko ahh? ak dah keliru. -_____-" ko mmg sje nak nyemak contact list aku ngn nom ko kan?

unknown said...

@ad : ha3x...
ok jer..budak2 pun ok jer seronoklah jugak..tapi tak sure lagilah sebab baru jer start study hari nie...takde feeling lagilah..heeee^^.

nanti aku miss call ko yer..