Wednesday, September 28, 2011

Dugaan Allah

Assalamualaikum readersku yang comel lotte and hensem2 berlaka...

Apa kabo??? sihat ker...memang terase lame bebenor tak melawat berlog nie, nak hupdate apetah lagi..memang membizi aje memanjang..he3x..takde macam abg mae yan kununnyer dah termaju lebih ade belog edisi 2 tulis, "hari ni saye berak lagi, huhuhu"...simple2x sweet2 lucu berbaur lucah sket tue..^^''.

Oklah, nie pun sesebenornye i just tengah letih mate menaip 3000 words
report biology pasal enzyme semate-mate..letih yop,letih..so i just chilok mase sket menghupdate blog yang macam nak kene delete ngan penaja aje nie..haa^^...*siokk sendiri*

Storynyer cenggini...once upon a time, there was an ancient...............ok, siyes karut.

Meh aku ce cite sket yang bebenornyer yer...tgh hari tadi after english class kitorang 12m12 ade english klas...*not typing error*..hari nie 4 hours english class ok...so, as professional student yang normal2 aku menyelinap kuar kelas with permissionlah g solat and lunch kat ausmat kafe...then aku belilah ikan sepat-kalautaksilaplah- ngan nasik puteh..perghhhh
memang sedop teramat...

Tetibe, ade sesi chekelip gambo klass..untuk alumni uitm induk...[baru masuk 3 bulan dah mendaftar jadi alumni, siyes macam nak halau...huhuhu]...then, pergilah aku meninggalkan sebentar makanan tadi untuk chekelip gambo...lame-tak-lamenyelah chekelip gambonyer, dalam sejam cenggitulah...and selesai berfoto-foto, i go back to cafe untuk continue eating but alangkah terkezutnyer i : === :


"Arghhhhhh !!! my fooddddd,,,,oh tidakkkkkkkkkssss....ikanku hanya dah tinggal tulang.wwwhhhhyyyyy???" habis semua orang sekitar dan masyarakat sekeliling kene fitnah kesumat mempedajal makananku nie...dengan makcik makcik ausmat tu terkene fitnah...geramnyerrrrrrrrrr...

Puas memfitnah and menuduh semua, tetibe ade bro kuar dari dapor kate dengan serlambe badaknye, "ohhh, tadi ade kucing datang makan sikit..."waktu nie memang rase nak merletus aku terkeluar segala carutan didada...hu3x -___-...my fruittttt...tapik, sabo yop, sabo....

So, redhonya aku cakap kekuatlah sampai blok ALM pun dengo "aku re-dho-hu-hu-hu!!!"tetibe, dengan sweet dan permurahnye auntiee ausmat tu kate, "ameklah yang lain, mak cik berlanje..." heee^^..waktu nie dalam hati macam nak amek extra aje sbb mak cik tu berlanje, nak tapau sekali untuk dinner pun ade tapi selamat i ni permalu...

So, moral of the story, jangan biarkan makanan anda terdedah kepada kucing, anjing mahupun babi liar kerna nanti anda yang merana dan sengsara...again, hu3x.....

2 comments:

..tuan.punya.blog.. said...

har har har...kesian sungguh..tapi untung la , ada ganti rugi..haha =P

unknown said...

hahahha...
tulah tapik lepas tu rase macam tak feel nak makan sebab diperhati masyarakat sekeliling plak...