Friday, September 2, 2011

aku dah ber 'HARI RAYA'


Assalamualaikum and salam lebaran peeps2 sekalian...

Opkos bile hari raye, perut pun dah membunchit, mulut pun dah penuh dengan kueh, ketupat, lemang, bahulu, lontong, bihoon sup segala sampai nak terburai isi perut...pastu kaki pun dah lembik rasenye beraye tak renti-renti, sampai tangan nie memang malas nak menaip...so here it is, bersawang sudah berlogku yang tersedianya busuk, gersang berbau kasturi nie...

So before balik ke kolej, let me post this first sebelum tak terpost-post sampai jadik pekasam akibat kesibukan duniawi..heee -___-'' actually aku pun don't know what to write or what to tell but herelah tu say Selamat Hari Raya Aidilfitri yer...











Nur Kasih takkan laku kalau takde Tiz Zakiyah,
Baby takkan lahir kalau takde ibunye,
Gambar takkan cantik kalau takde "penyerinye".

So, paham-pahamle yer...ehem2x...before mengundur diri, aku nak memohon sejuta trillion kemaapan kepada sape yang ade tersalah or tersilap bahasa, terkasar or terlembut perbuatan sepanjang pengenalan kite berdua, bertiga ataupun bersame-same...maybe kalau ade kesempatan kita berjumpe, kalau tak you also can post the duit raye direct to my house or just bank in to my account...heee^^''. tq.

No comments: