Friday, March 12, 2010

Bila aKu Kembali berTutur

tanggal 11 march 2010 aku telah ke sungai petani untuk HKSBP.

OMG nak lawan bahas ngan sekolah sekolah veteran SEMESAH, MCKK, SAINA, SERATAS, SEMESTI, SABDA. sedih dan cuaknyer.

first lawan MCKK kalah. yang lucunyer ayat takleh tahan:"lucut kainnya nampak spender... maaf seluar dalam berkaler putih.." hahahaha meletup satu dewan gelak tapi tak perasan kenape lepas habis lawan baru taw BERKALER.... pastu lepas solat jumaat, dah lah sampai lambat sebab pegi sembahyang jumaat jauh sangat, sampe sampe terus kuarantin. mandi pun tak sempat, time tue badan rase miang miang je sbb bakteria dah mula membiak, terus lawan SABDA. alhamdulillah menang.....IZA best speaker, IMAN jadi 3rd speker for the first time, FATTY duduk kat tepi sokong kami dan NON jadi second speaker. then malam tue lawan ngan SERATAS plak... wow so amazing... dua dua tough... alhamdulillah dapat BEST SPEAKER sebagai kerajaan 3rd speaker........
esoknyer lawan ngan SAINA pasti SEMESTI. wow menang kitorang hari nie....
petang tue debaran menyebabkan hati kecil ini rase cuak sebab lawan ngan naib johan tahun lepas SEMESAH...
bertemankan hujan yang amat lebat kitorang melawan SEMESAH sebagai pembangkang dengan usul negara memerlukan pemimpin muda... rasenyer amat bersyukur sebab usul diitolak...
hahahahahahaha.....
menang doooh....
yang paling menarik team kitorang dapat best speaker iaitu haiza..
cikgu wan yang terasa begitu enjoy hampir menitiskan air mata kepiluaan dan keteharuan.. sebak giler time tue sbb kalahkan sekolah yang disegani ramai...
tq allah...

1 comment:

iSmAiL sAllEh said...

abag mae jadi best speaker every time anon...every time time debate dulu..hahahahahhahaha "gelak riak"